"Възраждане" пак с опит да свалят украинското знаме от СО

Флагът се вее от балкон на Общината
12 окт 2022 18:19, Александър Попов
147

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Активисти на "Възраждане", начело с лидера си Костадин Костадинов, опитаха за пореден път да свалят украинският флаг, който се вее на сградата на Софийската община.

Неуспешен бе опитът на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав Иванов да свали знамето от фасадата на сградата.

“Аз съм член на Комисията по обществен ред и сигурност и ще направя така, че украинското знаме да бъде свалено. Днес не успях, тъй като то беше охранявано от трима полицаи и трима общински съветници от ГЕРБ. Загубихме битката, но войната ще бъде спечелена, украинското знаме рано или късно ще бъде свалено”, заяви пред БГНЕС Иванов.

Този следобед се проведе започна протест на “Възраждане”, с което партията искаше да свали украинското знаме от сградата на СО.

Преди дни общинският съветник от от групата на "Патриоти за София" заяви, че иска да се присъедини към политическата група на “Възраждане”. "Бях избран от листата на ПП "Атака", но тъй като политическата партия, на която вярвах, измени на думите си и отстъпи от принципите си, аз снемам доверието си от нея, Искам да изявя желанието си да се присъединя към ПП "Възраждане", чиято идеология ценности и позиции напълно се припокриват с моите”, допълни още Борислав Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе , закони в тази държава , няма ли? Този *** се е взел , много на сериозно! Я му друснете, някоя стабилна глоба, а Митрофанова да ходи да му я плаща!
94
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как може да допускат , хора с умствена недостатъчност и психологични проблеми да се кандидатират , за депутати и да си създават партия! Това е фащистка партия, обрала лумпелите в БГ и възможно , най-лошият материал!
93
1
 
6
 
! Отговори
Милена преди 1 година
Неприятно бях изненадана, че този шарлатанин събра 10% гласове. Но поне члгарската партия беше отсвирена. Браво!
92
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луд умора няма!
91
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За електорат е и привличане на внимание. С тези си действия е трудно да привлекат електорат. Хората си мислят втора атака! Има цивилизовани начини! Ако искат електорат, хубаво е да приобщят малцинствени групи, които им симпатизират, но се тревожат да не са като атака. Не бива да има делене на народа по етнос! Ако са патриоти знаят заветите на Левски!
90
7
 
5
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Привържениците на тея отре.пки са най-про.стста част от нашето общество. Познавам двама-трима, пълни лузъри, бате!
89
4
 
7
 
! Отговори
Хмммм преди 1 година
Че Фандъкова прави глупости ни е ясно. Не ми е ясно обаче как гласувахте за този папуняк Коцето, дето го има заснет как псува случайни хора... искате и вас ли да ви псува? Вече не си сдрържа реакциите, отива към Волен 2.0. Гледайте и се учете от историята!
88
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бунтът на фризьорките и позьорите.
87
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ни занимавате с комплексираните фашаги?
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия се повтарят и не са интересни в опитите да са център на внимание.
85
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знамето е в знак на съпричастност към украинския народ.Това е морално и почтено.Естествено , между умните граждани да има и глупа,ци.Които намират с обратен знак такива прояви на съчувствие.Болката от страданието ,за такива недоразвити се в свое време популации отключва инстинкти , познати от праисторията ни като ***.Викове.. ..уу, аа или подсвиркане са заемки от нечленоразделните езикови народносни култури на отсам кавказките племенни славянски съюзи ....,,Путин,аци"
84
5
 
10
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Тази фашистка партия,няма място в демократична и европейска България. Да се забрани.
83
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакви чужди знамена на български институции! Доживотен затвор за грантаджиите от Продай България!
82
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом на общината се вее знамето на чужда дьржава значи нещата не отиват на добре
81
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна насъпва???? Защо тогава вече е лишена от площ и население почти колкото Португалия (според Борел). Навлизането на няколко военни в 3-4 изоставени и опустошени села не е насъпление. Проблемът на Украйна е, че не цени хората си, По телевизиите се вижда как райони, които са в стопанско отношение са възможна "златна кокошка" са оставени на положение от съветско време. Още по-голям проблем би било, акочаст от Украйна оцелее като д-ва, кой ще плаща сметкатам която сега поръчва Зеленски.
80
2
 
4
 
! Отговори
До 122 преди 1 година
Точно така. Слава Украини!
79
3
 
0
 
! Отговори
До 124 преди 1 година
С много думи, нищо не каза. Я опитай пак?
78
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като свлите украинското знаме от общината, това няма да промени фактите, че Украйна настъпва, а Русия отстъпва. Ако толкова искате да се покажете верни слуги на Путин, по- добре не се занимавайте със знамената, а се запишете доброволци в червената армия. Само тогава ще ви признаят за истински русофили.
77
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е съвършен, но кой е? Позицията им по някои въпроси е неправилна и наивна, но като двигател в определено направление става. По-нататък може да се подобрят някои неща.
76
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Някой привърженик на възраждане ще ми обясни ли с какво този е различен от В. Сидеров?" -- с по-фина настройка на целите за постигане и съответно по-голяма целеустременост. Хайде малко да дадем на баламурките тука, да не си отидат с празни ръце.